Monday, 24 September 2012

OH MY!!

assalamualaikum..:)

okeh.dalam entry ni nak cerita pasal diri..macam refreshment la utk hari ni..:)

hari ni last konvo so time jaga booth 2 lengang sgguh..aishhh..semua pakat balik. kena buat survey pasal rokok ni tp xjumpa orang pun.dapat just 4 orang responden je..what theee.. ok,kool nanie..:)kitorang pusing 1 tapak konvo 2 3 kali..uishhh..siap boleh jalan2 beli makanan and tngok persembahan lagi..hahahak..
NUR INANI (saya la 2) dan NUR FAREYHAH bertugas petang..then kitorang jaga just 2 jam je..hehe.untungla kan boleh balek awal.dalam kegembiraan nak balek awal 2 ada musibah yg melanda..waaaaaaa~

OH MY!!
jari kaki kena sengat dengan binatang apa tah.macam semut hitam yg besar 2..sakit macam kena cucuk jarum.xboleh nak letak kaki kt lantai bila nak jalan.then,tengok2..whaoooooooo!!bengkak kot..adoii..macam kaki apa tah..huhu..tapi nak buat macamana kan.dah takdir hari ni macam 2..so,be grateful cause masih dibenarkan hidup di dunia ni...:)

hmmm..2 la ceritanya..so,korang..berhati-hati la ea..benda yg kita xsangka 2 la akan terjadi..

selamat malam rakan2...:)

have a good sleep ya!

No comments:

Post a Comment