Wednesday, 10 October 2012

Uni life #part 4

 
ASSALAMUALAIKUM...


haaaiiiiiiiiii...rasa malas je nak update belog ni...==,'

ermm..what i want to story now?? e r r r.. .

okeh..let's start..

first of all, sekarang nak story dulu pasal aktiviti yg berlangsung pada 30 SEPTEMBER 2012..nak tw x??cepat angkat tangan..(gedik je kan).. haha..

ok.. sebenarnya 30 SEPTEMBER tu i had a program organized by 4th year students-senior..lebih kurang macam hari interaksi la..tp just untuk muslim sahaja ye..take note..:)

tentatif program :

7.30 pg- kumpul kat padang kawad.tunggu bas datang.
8.00 pg - bertolak ke TELUK BAYU..

sampai dalam setengah jam kemudian. sampai2 sana .. first impression.. kena jalan kaki. becak sbb myb before hari 2 hujan kot..kih3.. macam2 gelagat ada.. ada yg merungut la.. kalah PIMPIN SISWA.. haha

okeh. continue.

masyaALLAH..cantik nya suasana pantai.. rasa fresh kot..suka3..cepat like k.. LIKE . .




then,pukul 9 ada taklimat. just a short briefing..:)

kami di bahagi 10 kumpulan rasanya..hehe..lupa plak.. okeh.. saya kumpulan 2 k.. JEMAH.COM . . !!
kami kena ada group name, cheers n di beri sehelai kertas A4, sebatang magic pen n sekeping biskut.. barang amanah k... then dengan kesungguhan yg tinggi,kami pun mula la buat apa yg disuruh 2..:)

9.45pg : setiap kumpulan buat cheers masing2.. haha.. lucu.. ada setengah 2 mmg terbaek ahhh...

lepas 2 kami ada explorace. nak cari check point mula 2 payah gila..haishh...sampai pusing 1 kawasan 2.. tanya orang sana, tanya orang sini.. alhamdulillah, finally jumpa jgk.. rupanya ada lg yang x jumpa check point selain my group ..

lari sana . .. lari sini . ..

lastly,pukul 1 something macam 2 la habis dh.. lega sangat2 waktu dh habis .  then, makan.. pas2 semayang..

2.30 ptg - sukaneka antara batch. ermmm.. ada 2 ke 3 game eh?? lupaaaa.. seriusly..>,<
 k.setop.panjang dh ni. malas dh.

sebagai penutup. my group dpt no 2 explorace .. haha







sebelum 2 kami, Muhammad Zulfitri ( class rep ), Nur Safinaz and saya sekali ada rancang utk surprisekan budak batch kami yg smbut birthday shri sebelum program 2.. kena la baling tepung . habis sepeket.. OMG! nak buat kat orang diri sendiri pn habis putih.. wahaha..






 ok.bai.selamat malam.