Sunday, 9 December 2012

JANJI DITEPATI~~



ASSALAMUALAIKUM wbt..

hari ni di USM sgt sibok. dengan jalan jam. penuh orang. kenapa2?? haha..

f.y.i, hari ni ada program JELAJAH JANJI DITEPATI ..
 ada ramai judak budak2 USM jd sukarelawan. 
sambut PM datang . biasa la kn.VVIP tu.kenala sambut.hehehe.
oke.terus kepada agenda kita, xtualy xminat pun dengan kehadiran PM
tapi nak cerita kat cni,artis2 ada jgk yg dtg.haha
ada FBI, pengacara TV3, FETDRI YAHYA, RYZAL yg pelakon cita HANI tu.
then,ada kumpulan VIP..
 konsert waktu malam ada AWI RAFAEL, FARAWAHIDA,and the most 
yg aq paling suka kat situ ialah BLACK.huhuhu.
memang pergh r suara dy. mantap. i loike~ =D
yg jadi pengacara ialah WAHID.

lepas persembahan tu ingat nak tgkap gmbar dgn BLACK la kononnya kan.
tp punya la ramai org.adoyaiii~
memang x la jawabnya. maknanya? xda maknanyaaa~
oke.berbalik kepada td.. BLACK hulur tangan nak salam. 
orang laen semua nak salam tp aq n dira (member) je yg undur belakang xnak salam.
hahahahaha~
jaga batasan agama.chewaaahhh~kikiki
lepas tu ada pakcik tu datang pgil artis2 ni.dy cakap masa dh cukup.
spoil btol.baru nak berkenalan.haha
tp apa2pun still ada gmbr dorang~hihihi






seeeeee~ tu la gambar yg dapat di snap pun.huhu~
oke la.tu je kot nak cita pun tengah2 malam buta ni.hehe~
daaaaaaaaaa...
btw, jelez ngn membe sowg tu dy dapat topi yg black baling wk2 persembahan dy.haha~



selamat malam. :")

Friday, 7 December 2012

FLASHBACK~

ASSALAMUALAIKUM wbt...

here i come..haha

entri sja buat khas untuk flashback balek 2 bulan yg xupdate blog neh.haha.
mesti ada org kata, dh lps,lps la.nak update buat ape kn. 
#btw,biarla dh tgn neh gtal nak tulis balek ikt ska la kn.hahaksss..

erm..sepanjang 2 bulan ni ap yg dh jd eh? hmmm.. *callthememories*
banyak sangat benda yg jadi 2 bulan neh. banyak yg mgajar aq jd lebih matang, independent.haha

yes.now i'm trying to be a better person. better daughter. better friend. :")

hehehe~~~nyumnyumnyum...

belajar skrg ni rasa mcm nak givup.haha. tension, myb baru nak adapt dgn suasana cni kot.
lecture pun kdg2 xpaham.so,kena study sendiri la.xley nak manja2 mcm dulu.
dulu boleyla manja2 dengan cikgu2. skrg kena independent.berdiri di ats kaki sendiri.
chewahhhh~ haha..

*hirup nafas
NANIE, kau boleh punya. alah,setakat microbe,org. chem,physio..xda ape la. kena dapat pointer yg elok. ingat mak ayah kt rumah tu. berharap kau berjaya,dpt result elok.(monolog dalaman)

waaaa~~~ T,T

laparla pulak..adehhh.. perut dh wt marhaban dh ni.haha.
k,c u next entri ya~
babai my blog..:")

^_^

ASSALAMUALAIKUM w.b.t...

hai.morning!

hahaha..morning la sangat kn.. rindu nak berblog datang balek. semalam dh update ckit kn. oke. before nak bertulis panjang lebar, nak share sikit pasal 1 blog yg sy baca td. simple but nice. tp 1 yg paling ska-post pasal kekasih dy. dr situ nampakla dy syg gila kt kekasih dy. sweet sgt.hahaha. kalau la my bf nnt buat mcm 2. wahhhh.. sure xtdo.hahahaha~ *perasan gila nani*

oke. moving on to the next story. :")
erm.. semalam ada group presentation. oppsss... xtually presentation tu hari rabu tp disebabkan ad msalah teknikal sikit,so kitorg cannot present ari rabu.. sob3.dhla pakai seragam dh. hitam suma. tp alhamdulillah,time presentation tu kitorg wt yg tbaek. miss gin nie pun ckp oke,xda komen byk2.heeeeee~

ni la my research group.poyo je mamat yg bulat tu kan.haha

org cakap 1 post tley tulis banyak2.hah????? yeke? urmmm..oke,klu mcm tu cita ni stop sampai cni jela ye.haha~
next entri ye..:)


BLANK~~

ASSALAMUALAIKUM w.b.t


oke,hai,
lamanya xupdate blog ni.almost 2 months. wahhh.

sekarang ni bz doe. rasa cam nak buang otak ni letak tepi. stress.
mengarut je ko ni kan nanie.ahaksss..tp kenyataannya memang pun rasa camtu.
skrg ni dh start study weeks. adoyaiiii.. *i feel butterfly in my stomach. LOL.


haaa...tencion dak?tencion dak??

nak exam nie memang akan rasa stress je. macam mna nak buat eh?
kalau la waktu exam tu ada orang kat sebelah tolong bg jawapan kan bagus.haha
#kalau macam tu better xyah amek exam kan.huhu

MACAM NI??

HAHAHA~ bley pakai tak idea ni?

banyak sangat benda nak cita tapi bley x sambung esok??ngantok dh ni.huhu.

ok la.babai.jumpa esok k..gudnyte dear~~